Hoppa till sidans innehåll

MSK Hammaren


Från fyraåring till pensionär. I MSK Hammaren får alla plats. Och det som förenar är givetvis motorintresset, antingen utövas på två, tre eller fyra hjul.

MSK Hammaren i Hallstahammar/Surahammar är en ideell förening med ca 500 medlemmar. Vi är uppdelade i två sektioner. Bilsektionen samt Mc-sektionen.
Sektionernas uppgift är att sköta om våra tävlingsanläggningar med tillhörande tävlingsverksamhet.
Huvudstyrelsens uppgift är bl.a. att sköta om föreningens kontakter med Surahammars och Hallstahammars kommun samt naturligtvis ha ansvar för föreningens totala ekonomi.

MSK Hammaren har idag sina banor i Surahammar, bilsektionen på Snickarberget samt mc-sektionen på Hovgården. Kansliet med tillhörande klubblokal finns i Hallstahammar.

På Mc-sidan har vi idag utövare inom motocross, enduro, backe samt enklare is/gräsbana. När det gäller bilsidan har vi de flesta utövarna inom folkrace, rallycross, backe, crosskart samt några inom rallysporten och gokart.

På måndagarna är alla medlemmar VARMT välkomna till vår klubblokal i Hallstahammar (Eldsbodaskolan) där vi har öppet hus mellan klockan 19.00-21.00

MSK Hammaren är klubben som alltid drar på full gas- både när det gäller det sportsliga och det sociala - för sammanhållning samt klubbkänsla.

MSK Hammaren

Bildad 1949-01-01
Föreningsnummer 1941
Postadress Skolgatan 15
73430 Hallstahammar
Öppettider 19.00-21.00
Kontorsdagar Måndagar
Telefon [saknas] Information
E-post msk.hammaren@telia.c...
E-post dataskydd msk.hammaren@telia.c...
Hemsida https://www.mskhammaren.se
Bankgiro 192-1162
Swish 1236174809
Organisationsnummer 878000-5867
Föreningens hemsidor

Postadress:
MSK Hammaren
Skolgatan 15
73430 Hallstahammar

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: msk.hammaren@telia.c...

Se all info